Blog

El mite del ferro i els espinacs ve dels còmics de Popeye que durant els anys trenta es van fer molt populars. Els espinacs eren l’element que li donava al personatge una força sobrehumana.

Que els espinacs tenen un alt contingut en ferro no deixa de ser un mite, tot i que es poden considerar rics en aquest mineral i són molt saludables.

L’espinac és un cultiu introduït pels àrabs a la península ibèrica al s. XI i durant l’edat mitjana se’n va estendre la seva producció agrícola per tot el territori Europeu. Més endavant arribaria al continent Americà.

Propietats dels espinacs:
El poder nutricional dels espinacs el trobem en l’alt contingut de vitamines i minerals.
Són rics en vitamina A, vitamina C, vitamina K i vitamines del grup B.
Destaca especialment amb minerals com el calci, ferro, magnesi, potassi, sodi, fòsfor o iode.
Les fulles tendres i lleugeres dels espinacs ens aporten diferents minerals i vitamines, proporcionen un gran poder preventiu i regenerador. El seu consum habitual ajuda a prevenir algunes malalties com ara anèmia, hipertensió, colesterol, sobrepès, la vista o problemes digestius.Deixa un comentariÚs de cookies

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació i oferir continguts d'interés. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de cookies, fes clic per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies