Blog

En el calendari de collita de l’hort podem veure de forma gràfica quins són els productes que trobarem durant les diferents èpoques de l’any.

Els productes que apareixen en el calendari són els que cultivem de forma regular cada any en el nostre hort. Segons l’època de l’any incorporem noves verdures al nostre hort tant en l’exterior com en els hivernacles.

La importància del producte de temporada, ens indica i fa referència al temps i en el moment de l’any que de manera natural i a causa del seu cicle biològic, el trobem en el seu punt òptim de consum, per gaudir-ne de tot el seu sabor i les seves propietats.

Els principals productes de l’hort i la millor època per gaudir-ne.

Gener, Febrer i Març: Bròcoli, bròquil, calçots, escarola, espinacs, porros.

Abril, Maig i Juny: Alls tendres, ceba tendra, espàrrecs verds, pastanagues, faves.

Juliol, Agost, Setembre: Albergínia, alls, carabassó, cogombre, enciams, mongeta tendra, pèsols, pebrot verd, tomàquets.

Octubre, Novembre i Desembre: Col, escarola, porros, tomàquet de penjar, ceba seca, carabasses.Deixa un comentariÚs de cookies

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació i oferir continguts d'interés. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de cookies, fes clic per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies